Outdoor Originals

basic_zon_klein modern_lounge_klein dutch_classics_klein new_baroque_klein outdoor_originals_klein strong_design_klein

 

Outdoor OriginalsOutdoor Originals

Dat is genieten! De frisse buitenlucht geeft elk evenement een nieuwe impuls. Ontvang uw gasten in de tuin, onder de luifel of in de serre. Op een zwoele zomeravond, bijvoorbeeld. Maar ook in de andere jaargetijden is een buitenfeest mogelijk. Met de juiste meubels en accessoires maakt u van elk buitenfeest een Outdoor Original!

Arma heeft speciaal voor uw buitenevenementen een degelijk, functioneel en smaakvol buitenassortiment samengesteld. Met een chique ingericht terras verrast u iedereen. Wilt u loungen? Dan zijn de lounge-stoelen met zwart, weerbestendig vlechtwerk uw keuze. Is de avond al iets killer? Dan
komt de vuurkorf of terrasverwarmer zeker van pas. Organiseert u een outdoor fair? Dan richt u met de Outdoor Originals uw de stands zo in, dat uw gasten zo lang mogelijk willen blijven!

 

Het buitenleven zorgt voor sfeer, vrolijke gezichten en het gevoel dat alles mogelijk is. Met de Outdoor Originals collectie is dat ook zo! Van VIP-ruimte tot sportief evenement, u heeft legio mogelijkheden dankzij de ruime keus in materialen, modellen en kleuren.

 

  • Outdoor Originals 1
  • Outdoor Originals 2
  • Outdoor Originals 3
  • Outdoor Originals 4
  • Outdoor Originals 5